Novinky

Menu

Rezervace

Galerie

Kontakty

Předštědrovečerní dobroty

19.12.2018

Co jsme pro vás připravili na 23. 12.? Pár předštědrovečerních dobrot. Šneci po burgundsku Krevetové špízy Kalamáry kroužky BT  Krevety na grilu Slávky na víně Halászlé polévka Carpaccio z kalamára Hověí steaky

Otevírací doba o svátcích 2018

19.12.2018

Vánoce & Silvestr 2018 Otevírací doba Letos je 24. 12. v pondělí, takže my máme ZAVŘENO. ALE nemůžeme Vás připravit o oblíbené dobroty (šneky, krevety, kalamáry a naše STEAKY), všechno připravíme na 23. 12. 12:00 – 21:00. Rezervace prosím na tel. 602 210 923, email grillfish.mokropsy@gmail.com nebo přímo zde na stránkách. Děkujeme a těšíme se!!!…

Zvěřinový víkend podruhé

15.12.2018

Pro velký úspěch budeme mít i o tomto víkendu zvěřinu: Kančí svíčková na grilu, podzimní restovaná zelenina, omáčka demi glace Dančí kýta na červeném víně, restovaná šalotka a žampióny Přílohy: dýňové pyré, šťouchané brambory s jarní cibulkou. Kachní prso konfitované na bylinkách, šťouchané brambory, omáčka demi glace. BBQ vepřová žebra Pstruh plněný na grilu A…

Zvěřinový víkend v plném proudu!

1.12.2018

Zde je ukázka našich avizovaných zvěřinových dobrot na tento víkend. Biftečky z kančí svíčkové, grilovaná polenta, restovaná podzimní zelenina, demi-glace. Dančí kýta na červeném víně, dýňové pyré, restovaná šalotka a žampióny, vypečená slanina. Přijďte a ochutnejte! Těšíme se.

Zvěřina ve Steakhousu – 30. 11. až 2. 12.

29.11.2018

Od pátku 30. listopadu do neděle 2. prosince jsme pro vás přichystali zvěřinový víkend! Můžete se těšit třeba na: Dančí vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi Kančí beefsteak s grilovanou polentou, podzimní zeleninou a omáčkou demi-glace Dančí kýta na červeném víně, dýňovo-bramborové pyré, s restovanou šalotkou a restovanými žampióny Těšíme se na vás!

Dárkové poukazy pro vaše přátele

29.11.2018

Sháníte už dárek pro svoje miláčky, rodiče, přátele a kamarády? Objednejte u nás Dárkový poukaz  v hodnotě 500 Kč nebo 1 000 Kč. Objednávky osobně v naší restauraci, mailem (grillfish.mokropsy@gmail.com), telefonicky 602 210 923, zaplaťte osobně v restauraci nebo na účet 4235661389/0800 a obratem dostane voucher. Dobrou chuť a šťastné a veselé… 🎉🍷🍻👍

Víkend s čerstvými pstruhy z Farmy Radotín!

25.11.2018

Na víkend připravujeme čerstvé pstruhy z Farmy Radotín! Přijďte na dobrou rybu, těšíme se! Také hovězí steaky z plemene Angus, BBQ hovězí žebra, kachní stehna s bramboráčky, burger special máme na grilu🐟🐂🍔😛.

Restaurace uzavřena od 9. do 18. listopadu 2018

23.10.2018

Vážení a milí hosté a milovníci našich steaků, resp. našeho steakhousu Grill&Fish Mlejn! V termínu 9.-18.11.2018 budeme mít ZAVŘENO. Důvodem této nemilé😉 zprávy je každoroční renovace a modernizace interiéru restaurace. Rádi Vás přivítáme zpět 20. 11. 2018, tradičně od 15:00 hod. Děkujeme za pochopení a zachovejte nám přízeň!!! Petr&Petr G&F

Pozvánka na tento víkend 20. – 21. října

20.10.2018

Zveme vás na víkend k nám do steakhousu na pořádné MASO, vystařené hovězí STEAKY Angus Aberdeen, původem z Austrálie, nebo brazilskou pravou svíčkovou, hanger (hovězí veverka) US Beef. Trochu rybky – čerstvý kapr filet menu, a naše podzimní novinka na jídelním lístku – Kachnička stehýnko konfitované, bramboráčky, rest. kapusta, demi glace. A taktéž HALÁSZLÉ –…

Rybí víkend & čerstvý burčák

14.9.2018

Čerstvé ryby o víkendu v našem steakhouse: Kapří filet po mlynářsku, Kapří hranolky Pstruh plněný na grilu Losos filet na másle Hejk marinovaný pečený Candát filet na másle a bylinkách Gratinovaný brambor Restovaná podzimní zelenina Šťouchaný brambor s cibulkou Špenátové noky Pro masožrouty steaky, burger taky!!! Burčák z Mutěnic už od čtvrtka (možno s sebou).

Otevírací doba

Kuchyň u nás končí 1 hodinu před zavřením, poslední objednávku nabíráme 20 min, před koncem. Děkujeme.

Pondělí zavřeno
Úterý - Pátek 15:00 - 22:00
Sobota 12:00 - 22:00
Neděle 12:00 - 21:00

Sledujte nás

Některé novinky, speciální slevy a pozvánky na zvláštní akce zveřejňujeme hlavně na sociálních sítích.